Zpět na přehled
  • predaj
  • Byty

4 z 5 (38 hodnocení)

Byt, 2+1, prodej, Heľpa, Brezno

72 000Euro/obj. Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 58 m2
  • 2. podlaží
  • Výtah

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 2- izbový byt o výmere 58 m2 v krásnej časti Horehronskej obce Heľpa, tzv. na hornom konci v tichej lokalite z dobrým a rýchlym prístupom zo štátnej cesty, na 2- podlaží udržiavaného bytového domu.

BYTOVÝ DOM:
Nachádza sa priamo pod hrebeňom Nízkych Tatier na dosah lesov a krásnych prírodných scenérií pod Kráľovou Hoľou. Okolie bytového domu je esteticky upravené, uprostred zelene s možnosťou bezproblémového parkovania na oplotenom pozemku, využívania 2 pivníc ako skladových priestorov na odkladanie športových potrieb a bicyklov i oddychovej zóny uprostred zelene, ovocných stromov a záhonov plných kvetov v bývaní s priateľskými susedmi a krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Súčasťou predaja je aj drevená garáž priamo na pozemku.

DISPOZÍCIA:
Byt je pekne presvetlený, esteticky zariadený a z rozumnou dispozíciou. Svetlo je prítomné v každom mieste, krásne presvetľuje izby a kuchyňu spojenú s obývacou izbou. Okná sú orientované na juhozápad s výhľadom na údolie Hrona a majestátne kopce Muránskej planiny. Pozostáva zo vstupnej chodby zo vstavanou a vešiakovou stenou, ktorou je prístupná veľká prechodová obývacia izba spojená s kuchyňou, kde je k dispozícií moderná kuchynská linka s kvalitného materiálu zo zabudovanými elektrickými spotrebičmi a jedálenským kútom. Obývacia izba je stredom tohto útulného bytu, zariadená pohodlnou sedačkou, nábytkom na mieru z množstvom estetických doplnkov, ktoré spolu vytvárajú dokonalý pocit domova. Susedí z veľkou spálňou, všetky miestnosti majú drevolaminátovú podlahu. K dispozícií je nová kúpeľňa zo sprchou a samostatné WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Rekonštrukcia obsahovala okrem všetkých viditeľných úprav ako stierky, podlahy, plastové okná, interiérové dvere, drevené obloženia, šatníky, kuchynskej linky, všetkého nábytku a elektrospotrebičov, sanitu, keramických a laminátových dlažby i vnútorné zateplenie stien, kompletné rozvody elektriky, vody a plynu. Vykurovanie radiátormi a ohrev vody je zabezpečovaný plynovým kotlom. Súčasťou bytu sú dve veľké 2,5 x 6 m murované pivnice.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Dom má vlastnú správu a zriadený fond opráv. Mesačné náklady 120 ,-/ 2 osoby.

VÝHODY:
Medzi najväčšie výhody tohto bytu je jeho moderné a rozumné riešenie, skvelý technický stav a krásna lokalita, v blízkosti množstva centier turistického vyžitia. Je to aj rýchly prístup na hlavný ťah do Brezna ( 30 minút) a na východ do Popradu. Takmer kompletné zariadenie bytu je v cene.

LOKALITA:
V obci Heľpa je dostupná kompletná občianska vybavenosť, lekár, škola, škôlka, obchody a služby. Lokalita v ktorej sa byt nachádza vie ponúknuť aj pracovné príležitosti a hlavne veľa kultúrneho vyžitia, v Heľpe sa nachádza slávny folkloristický amfiteáter s množstvom úžasných hudobných a tanečných festivalov. Autobusová zastávka je v tesnej blízkosti bytového domu, železničná stanica je vo vzdialenosti cca 800 m na dolnom konci obce. Pozemok obklopujúci bytový dom vytvára ku nehnuteľnosti pekné prostredie pre život, uprostred udržiavanej zelene.

NÁZOR MAKLÉRA:
Ak hľadáte pokoj a pohodlie je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre Vás, ponúkaný byt Vám poskytne vysoký komfort bývania. Táto nehnuteľnosť ponúka okrem stáleho bývania aj možnosti, ako investičná príležitosť - prázdninový byt alebo byt na prenajatie, nastavovania kúrenia a čerpania energií to umožňujú. Prostredie v ktorom sa nachádza je v posledných rokoch známe vzrastajúcim turistickým ruchom a ponúka veľa možností na dokonalý oddych i športové vyžitie, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Čerstvý horský vzduch je balzamom na telo i dušu. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tejto krásnej krajiny spod hrebeňa Nízkych Tatier, spojenej z folklórom a dobrými ľuďmi. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií.
Energetická trieda F.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-64115.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Predaj 2 izbového bytu Heľpa, osobný vlastnictví, který se nachází v 1. patro, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 58 m2, a nebo zkuste třeba, 2 izbové byty Brezno, je vybaven či je k dispozici výťah.

Základní info

Evidenční číslo:
64115
Typ:
Byty, 2 izbový byt predaj
Adresa:
Heľpa, Brezno
Cena:
72 000Euro/obj. Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobný
Konstrukce:
Tehelný

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
58 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
2
Patro, podlaží:
1. patro
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny.

Vybavení objektu

Výťah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist