Zpět na přehled
  • predaj
  • Byty

4.9 z 5 (27 hodnocení)

Byt, 2+1, prodej, N. Teslu, Piešťany

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • 92 m2
  • 5. podlaží
  • Výtah

Ponúkame na predaj BEZBARIÉROVÝ, zariadený, priestranný byt s rozlohou až 92m2. Nachádza sa v obľúbenom kúpeľnom meste Piešťany, na sídlisku Nikola Teslu, v zateplenej panelovej bezbariérovej bytovke na piatom poschodí zo šiestich. Ku bytu patrí aj kryté PARKOVACIE STÁTIE s priamym prechodom do bytového domu. K dispozícii sú 2 výťahy a pivnica.




DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom + wc, spálňa s výstupom na balkón, obývacia izba, kuchyňa s jedálenským kútom a druhým balkónom + špajza


STAV NEHNUTEĽNOSTI: kompletná rekonštrukcia prebehla podľa návrhu architekta (firma IC DESIGN), boli menené elektrické rozvody, odpady, elektronický vrátnik, všade sú nové stierky. Kúrenie je zabezpečované liatinovými radiátormi s meračmi a bytový dom má svoju vlastnú kotolňu. Okná sú plastové s hliníkovými exteriérovými roletami. Na podlahách sú drevené parkety (parený agát ) a v kúpeľni keramická dlažba. Vchodové dvere sú bezpečnostné, zn. ADLO a majú 18 istiacich bodov. Byt disponuje dostatočným množstvom úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam KOMANDOR v chodbe i spálni. Kuchyňa má špajzu s veľkým regálom a je v nej aj práčka. Kuchynská linka je zhotovená na mieru od českého výrobcu kuchýň HANÁK, ktorej súčasťou je vstavaná umývačka riadu, vstavaná rúra zn. Siemens, nerezový komínový digestor a sklokeramická varná doska až s piatimi varnými zónami. Súčasťou kuchynskej linky je aj voľne stojaca chladnička s mrazničkou zn. Liebherr. Kuchyňa je prepojená s jedálenským kútom s východom na druhý balkón veľký 2,9m2. Prechod do obývacej izby je riešený kvalitnými interiérovými dverami, širokými 125 cm, zn. SAPELI. Obývacia izba poskytuje dostatok priestoru na oddych, zariadená je taktiež nábytkom na mieru, krásnou nasvietenou knižnicou, pohodlnou sedacou súpravou, TV Pioneer, satelit SKYLINK a praktickou komodou. Do bytu je privedený optický internet TELECOM. Z obývačky je v priečke urobený výrez, ktorý zútulňuje byt a presvetľuje chodbu. V spálni je priestranná manželská posteľ s dvomi bočnými stolíkmi a balkón 4,4m2. Kúpeľňa má dostatočnú rozlohu, je v nej vaňa i sprchový kút + závesné wc zn. Villeroy Boch, batérie HANSA.


BYTOVÝ DOM: je zateplený, panelový, zabezpečený kamerovým systémom, otváranie je elektronickým vrátnikom. Nachádza sa v ňom aj vnútroblok, kde si môžete odpočinúť pod korunami stromov s chodníkom vedúcemu ku krytým parkovacím miestam.


VÝHODY: výhodou je absolútna bezbariérovosť celého bytového domu ako aj bytu, možnosť využívať 2 výťahy, oddychová zóna a pohodlné oplotené kryté privátne parkovisko s vlastným parkovacím státím. V tesnej blízkosti sa nachádza ambulancia lekára, zastávka MHD, TESCO, obchodné centrum, napojenie na diaľnicu D1.







LOKALITA: kompletná sieť obchodov v bezprostrednej blízkosti, lekár priamo v bytovom dome, zastávka MHD, dobrá dostupnosť na autobusovú a železničnú stanicu a na diaľnicu D1


NÁZOR MAKLÉRA: Veľmi pekný, príjemný byt s veľkou rozlohou, dvomi balkónmi, pivnicou a krytým parkovacím státím. Obrovskou výhodou je bezbariérovosť, čiže je vhodný aj pre osoby s telesným postihnutím, perfektná občianska vybavenosť lokality vrátane ambulancie lekára. Byt sa predáva zariadený, stačí sa len nasťahovať, ihneď po kúpe je volný.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0950 892 155 alebo na kvetoslavajamrichova@haloreality.sk. ID ponuky: PN-64761.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Predaj 2 izbového bytu Piešťany, osobný vlastnictví, který se nachází v 4. patro, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 92 m2, více toho najdete určitě zde, 2 izbové byty Piešťany, je vybaven či je k dispozici výťah.

Základní info

Evidenční číslo:
64761
Typ:
Byty, 2 izbový byt predaj
Adresa:
N. Teslu, Piešťany
Vlastnictví:
Osobný

Cena obsahuje

včetně DPH, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
92 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
2
Patro, podlaží:
4. patro
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výťah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist