Zpět na přehled
  • predaj
  • Domy

4.3 z 5 (42 hodnocení)

Rodinný dům, prodej, Nižná Boca, Liptovský Mikuláš

99 800Euro/obj. Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 100 m2
  • zastavěná: 125 m2
  • pozemek: 581 m2

Ponúkame na predaj starší rodinný dom pripravený na rekonštrukciu, nachádzajúci sa v nízkotatranskej horskej obci Nižná Boca. K domu prislúcha pozemok o výmere 581 m2, na hranici ktorého tečie riečka Boca, čo spolu s okolitou prírodou vytvára priam idylickú atmosféru.

DISPOZÍCIA:
Dom sa nachádza na mierne svahovitom pozemku, na hranici ktorého tečie už spomínaná riečka Boca. Hlavným vstupom sa dostaneme na 1 nadzemné podlažie do presvetleného zádveria. Zo zádveria vedie po ľavej strane rovná chodba, z ktorej sa po ľavej strane dostaneme do dvoch samostatných nepriechodných izieb, po pravej trsane sa postupne nachádza obytná izba a kuchyňa. Z kuchyne vedú dvoje dvere do kúpeľne s vaňou a do špajze. Spomínaná chodba je presne oproti vstupu zakončená toaletou so sprchovým kútom a rebríkom do podkrovia.

Podkrovie je pochôdzkové s otvorenými priestormi a je možné ho pri rekonštrukcii zobytniť. Nachádza sa tu vstup/balkónové dvere na rovnú strechu nad zádverie, z ktorého je možné vybudovať terasu.

Z vonkajšej strany od záhrady sa dostaneme do pivničných proiestorov, ktoré sa nachádzajú takmer pod celým domom a sú rozdelené do 3 miestností. V jednej miestnosti sa nachádza kotol na tuhé palivo. Miestnosti sa dajú naďalej využívať ako pivnice alebo sa takisto ako podkrovie dajú zobytniť a premeniť napríklad na letnú kuchyňu alebo slovenskú izbu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom bol kolaudovaný v roku 1961 a je v pôvodonom stave - drevené podlahy (ako podklad bola použitá škvára), drevené okná, pôvodné zárubne s dverami, ústredné kúrenie napojené na kotol na tuhé palivo v pivnici. Dom je napojený na elektrickú sieť, obecný vodovod, a odpad je vyvedený do žumpy. Obec nemá funkčnú kanalizáciu a nie je ani plynofikovaná. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. Dom je vyprataný a pripravený na rekonštrukciu, bol skontrolovaný statikom a múry, podlahy a strecha sú aj vzhľadom na svoj vek vo veľmi zachovalom technickom stave a nevykazujú známky poškodenia vlhkom alebo mrazom.

VÝHODY:
Vyhľadávaná a turisticky zaujímavá lokalita, tiché prostredie, dom pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv

LOKALITA:
Horská obec Nižná Boca sa nachádza v južnej časti horného Liptova, v Bocianskej doline, na styku Ďumbierskych a Kráľovohoľských Tatier. Nižnou Bocou preteká riečka Boca, popri ktorej vedie cesta I/72, spájajúca Liptov s Horehroním cez horský priechod Čertovica. Spolu s Vyšnou Bocou je to stará banícka obec, dnes významné turistické stredisko Nízkych Tatier. Obec je vyhľadávaná pre svoju výhodnú polohu - blízkosť prirody, lyžiarskych stredísk a zároveň dobrou dostupnosťou do mesta Liptovský Hrádok a na diaľnicu D1.

NÁZOR MAKLÉRA:
V Nižnej Boci akoby zastal čas. Nádherné drevenice a banícke domy učupené v tichej doline pod Rovnou hoľou v Národnom parku Nízke Tatry, ďaleko od hluku mesta, ulahodia pohľadu a zahrejú dušu nejedného návštevníka. Štôlne sú dôkazom dávnej baníckej histórie údolia siahajúcej až do roku 1285 a zachovalé maštale, roztrúsené po okolitých lúkach, patria k zvláštnostiam kraja. Iba na skok od nižnej Boci nájdeme Ski centrum Bačova roveň a Ski Čertovica, ktoré potešia milovníkov zimných športov. Na svoje si prídu aj návštevníci obľubujúci letnú turistiku alebo len oddych na záhrade v lone nízkotatranskej prírody. samotný dom je v dobrom technickom stave a je nachystaný na rekonštrukciu. Môže sa to zdať ako maličkosť, ale vypratanie a príprava na rekonštrukciu vie byť časovo aj finančne náročná - čo v tomto prípade je už vyriešené. .

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: LM-64851.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Predaj rodinného domu Nižná Boca, osobný vlastnictví, o ploše 100 m2, pozemek o velikosti 581 m2, se zastavěnou plochou 125 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Liptovský Mikuláš, je vybaven či je k dispozici výťah.

Základní info

Evidenční číslo:
64851
Typ:
Domy, Rodinný dom predaj
Adresa:
Nižná Boca, Liptovský Mikuláš
Cena:
99 800Euro/obj. Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobný
Konstrukce:
Tehelný

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
581 m2
Plocha užitná:
100 m2
Plocha zastavená:
125 m2

Počty místností, umístění

Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výťah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist