Zpět na přehled
  • predaj
  • Domy

4.4 z 5 (46 hodnocení)

Rodinný dům, prodej, Raková, Raková, Čadca

187 900Euro/obj. Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • obytná: 149 m2
  • zastavěná: 720 m2
  • pozemek: 1478 m2
  • Garáž

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj dom s veľkým pozemkom, ktorý sa nachádza v tichej lokalite oblasti Raková-Korcháň, pri okresnom meste Čadca. Dom je vhodný na rekreáciu s možnosťou celoročného bývania.

Pozrite si videoprehliadku domu https://youtu.be/p5zOvUtNcwE a kontaktujte realitného agenta, Tomáš Černecký +421918127259, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

Tento 2-podlažný dom s podkrovím s úžitkovou plochou 149 m2 a pozemkom o výmere 1478 m2, je osadený do svahu. Postavený bol nad zachovalou klenbovou pivnicou, ktorá teraz slúži ako vinná pivnica a daný do užívania bol v roku 1977. Dom prešiel rekonštrukciou a v roku 2017 bola vymenená strešná krytina z tvarovaného pozinkovaného plechu. V dome boli vymenené aj okná za plastové a dom bol zaizolovaný tepelnou izoláciou - polystyrenom s hrúbkou 50 mm.

Dom disponuje terasou 15,9 m2 ktorá ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu. Na 1. nadzemnom podlaží s rozlohou 66,67 m2 sa nachádza vstupná chodba, chodba so schodiskom, kúpeľna spojená s toaletou, kuchyka s veľkým elektrickým sporákom a obývacia izba s krbom. Na 2. nadzemnom podlaží s rozlohou 56,24 m2 sa nachádzajú 2 spálňe. Podlažia sú prepojené drevenými schodmi.

Zo zadnej strany domu sa schádza vstup do murovanej pivnice a zároveň do kotoľne s úžitkovou plochou 26,3 m2. Dom je napojený na verejné rozvody elektriny a vody. Má ustredné teplovodné kúrenie - zdroj vykurovania kotol na tuhé palivo s automatickým podavačom paliva a solárny systém ohrevu úžitkovej vody (fotovoltika). Odpad je riešený odkanalizovaním do vlastnej žumpy.

Okolie domu je neustále udržiavané a upravované s množstvom okrasných drevín a rastlín. Dom sa predáva kompletne zariadený a disponuje vlatným bespečnostným systémom, ktorý slúži na ochranu nehnuteľnosti.

Na pozemku sa nachádzajú daľšie stavby:

Garáž 1 o výmere 40,2 m2
Garáž 2 o výmere 18,59 m2
Altánok 1 o výmere 16,06 m2
Altánok 2 o výmere 16 m2
Sklad o výmere 8,12 m2.

V tesnej blízkosti domu sa nachádza lyžiarsky vlek a v okolí sa nachádza množstvo turistických chodníkov v krásnej prírode. V meste Čadca, ktoré sa nachádza asi 15 km od domu, nájdete množstvo reštaurácii, kaviarní, poštu, benzínovú pumpu, lekáreň a obchody, ako aj ďalšie prevádzky pre rekreáciu, šport a zábavu, kúpalisko, krytú plaváreň a iné výhody typické pre mestský život.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.
Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.
Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Prodej rodinného domu Raková, osobný vlastnictví, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 149 m2, pozemek o velikosti 1478 m2, se zastavěnou plochou 720 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Čadca, je vybaven či je k dispozici garáž, terasa, výťah, elektro je zavedeno, a to .

Základní info

Evidenční číslo:
12798753
Typ:
Domy, Rodinný dom predaj
Adresa:
Raková, Raková, Čadca
Cena:
187 900Euro/obj. Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobný

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
1478 m2
Plocha užitná:
149 m2
Plocha zastavená:
720 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet pokojů:
3
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výťah, Terasa, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist